Home > Training > Mind-Walk

Mind-WalkJe batterij weer opladen met Mind-Walk; recharge jezelf in 10 outdoor trainingen.
Mind-Walk is meditatief wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. We maken hierbij gebruik van leuke, vernieuwende materialen (cadeautjes) om oefeningen mee uit te voeren. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren en is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Voor wie


Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze cursus zeker wat voor jou. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten. Lijkt het je wat om: Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

Hoe ziet een les eruit


We gaan met een groep de natuur in onder begeleiding van een trainer. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot maximaal 5 km per keer.Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact opnemen via de contactpagina.